Fira d’Artesans a la Vila Bandolera d’Alcover




Fira d’Artesans a la Vila Bandolera d’Alcover
Alcover té una important vinculació amb el bandolerisme ja que, a cavall dels segles XVI i XVII va ser el centre neuràlgic de les activitats bandoleres que tenien lloc en aquestes comarques, bàsicament al Camp, la Conca i les Garrigues. Aquesta activitat a Alcover es concretava en dos bàndols enfrontats: els morells i els voltors. El sorgiment del bandolerisme coincideix a més amb un moment de ressorgiment econòmic de la Vila, que es tradueix en una transformació arquitectònica i urbanística, cultural, econòmica i, entre altres coses, de la festa i la cultura tradicional.
Ens trobareu en aquesta vila els dies 8 i 9 d’octubre al carrer de Sant Jaume. Us esperem i desitgem que gaudiu de la festa!

Feria de Artesanos en la Villa Bandolera de Alcover
Alcover tiene una importante vinculación con el bandolerismo ya que, a caballo de los siglos XVI y XVII fue el centro neurálgico de las actividades bandoleras que tenían lugar en estas comarcas, básicamente en el Camp, Conca y las Garrigues. Esta actividad en Alcover se concretaba en dos bandos enfrentados: los Porrones y los buitres. El surgimiento del bandolerismo coincide además con un momento de resurgimiento económico de la Villa, que se traduce en una transformación arquitectónica y urbanística, cultural, económica y, entre otras cosas, de la fiesta y la cultura tradicional.
Nos encontrará en esta villa los días 8 y 9 de octubre en la calle de Santiago. Os esperamos y deseamos que disfrutéis de la fiesta!



0 comentaris:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...